Έλενα Ασημακοπούλου-Μπρούνο Τσιρίλο: Χώρισαν μετά από 12 χρόνια γάμου!

Forever Woman

Έλενα Ασημακοπούλου: «Εδώ και πολύ καιρό έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εμάς. Δεν ένιωθα έτοιμη να βγω και να μιλήσω για αυτό δημόσια»

H Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο ύστερα από 12 χρόνια γάμου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους ωστόσο παραμένουν ενωμένοι ως οικογένεια για χάρη της κόρης τους, Μαρία.

Την αποκάλυψη της είδησης αυτής έκανε η ίδια η Έλενα Ασημακοπούλου μέσα από ένα Q&A που πραγματοποίησε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Συγκεκριμένα, την ρωτούσαν συνέχεια για το αν έχει χωρίσει με τον Μπρούνο Τσιρίλο. Kαθώς εκείνος εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται στην Ιταλία. Εκείνη σε ένα Instagram story απάντησε χαρακτηριστικά: «Εδώ και πολύ καιρό έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εμάς. Δεν ένιωθα έτοιμη να βγω και να μιλήσω για αυτό δημόσια παρόλο που πολλοί από σας το είχατε αντιληφθεί. Σας ευχαριστώ για τη διακριτικότητα σας» επιβεβαιώνοντας έτσι τον χωρισμό της.

Η γνωριμία και ο γάμος τους

Η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο γνωρίστηκαν το 2007 και έγιναν ζευγάρι λίγο καιρό μετά. Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το 2010, ενώ την ίδια χρόνια γεννήθηκε και η κόρη τους, Μαρία-Ροζάρια. Το 2018 παντρεύτηκαν και με θρησκευτικό γάμο.

Πηγή: govastileto.gr

Διαβάστε
ακόμα