Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Έγκυος η Chrissy Teigen

Δύο χρόνια μετά την απώλεια του μωρού της, η Chrissy Teigen είναι και πάλι έγκυος

Η Chrissy Teigen και ο John Legend θα γίνουν ξανά γονείς. Η Chrissy Teigen ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού τους λογαριασμού στο Instagram ότι είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί της, αφού υποβλήθηκε σε εξωσωματική γονιμοποίηση. Το μοντέλο έγραψε κάτω από τη φωτογραφία τα εξής:

«Τα τελευταία χρόνια ήταν τουλάχιστον μια θολούρα συναισθημάτων, αλλά η χαρά έχει γεμίσει ξανά το σπίτι και τις καρδιές μας», έγραψε στη λεζάντα η Chrissy Teigen, η οποία περιέγραψε το «ταξίδι» της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

«Σε κάθε ραντεβού με τον γιατρό έλεγα στον εαυτό μου, “εντάξει αν είναι υγιές σήμερα θα ανακοινώσω”. Αλλά μετά ανέπνεα ανακουφισμένη ακούγοντας έναν καρδιακό παλμό και αποφάσιζα ότι είμαι πολύ νευρική ακόμα. Δεν νομίζω ότι θα φύγω ποτέ από ένα ραντεβού με περισσότερο ενθουσιασμό παρά νεύρα. Αλλά μέχρι στιγμής, όλα είναι τέλεια και όμορφα και αισθάνομαι αισιόδοξα και καταπληκτικά. Εντάξει, ήταν πολύ δύσκολο να το κρατήσω αυτό τόσο καιρό!»

Tον Οκτώβριο του 2020, η Chrissy Teigen, είχε ανακοινώσει με ένα σπαρακτικό μήνυμα την απώλεια του μωρού τους.

«Στον Jack μας: Λυπάμαι τόσο πολύ που οι πρώτες στιγμές της ζωής σου ήρθαν με τόσες πολλές επιπλοκές. Που δεν μπορούσαμε να σου δώσουμε το σπίτι που χρειαζόσουν για να επιβιώσεις. Θα σε αγαπάμε για πάντα.

Σας ευχαριστώ όλους για την θετική ενέργεια, τις σκέψεις και τις προσευχές. Νιώθουμε όλη την αγάπη σας και σας εκτιμούμε πραγματικά. Είμαστε τόσο ευγνώμονες για την ζωή που έχουμε, για τα υπέροχα παιδιά μας, Λούνα και Μάιλς, για όλα τα καταπληκτικά πράγματα που έχουμε βιώσει. Αλλά κάθε μέρα, δεν μπορεί να είναι γεμάτη ηλιοφάνεια. Σε αυτές τις σκοτεινές ημέρες, θα θρηνούμε, θα κλάψουμε. Αλλά θα αγκαλιαστούμε και θα αγαπήσουμε ο ένας τον άλλον πιο δυνατά και θα το ξεπεράσουμε».

Διαβάστε επίσης