Διονύσης Μακρής: «Είχα φτάσει 130 κιλά και μου έλεγαν πώς κατάντησες έτσι»

Forever Woman

Με έβλεπαν φίλοι και με έδειχναν με το δάχτυλο

O Διονύσης Μακρής βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (3/10) καλεσμένος στο «The 2Night Show». Παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μιλώντας μεταξύ άλλων για τον αγώνα του να χάσει τα περιττά κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια του lockdown αλλά και τις καταχρήσεις που έκανε στο παρελθόν. Συγκεκριμένα ο διάσημος τραγουδιστής δήλωσε:

Δείτε επίσης: Balenciaga: Έβαλε τα μοντέλα να περπατήσουν στη λάσπη

«Έφτασα 130 κιλά. Όταν ξεκινάς την προσπάθειά σου -γιατί μετά είχα προβλήματα στον ύπνο μου από το βάρος μου-κι έτρωγα μόνο μπρόκολο και φακές. Στο lockdown, που δεν είχαμε τίποτα να κάνουμε, έτρωγα συνέχεια. Η γυναίκα μου είναι καλή μαγείρισσα και έκανε γιουβέτσι, πορτοκαλόπιτα, σοκολατόπιτα. Η μόνη μου γυμναστική ήταν να πηγαίνω έξω το σκύλο μου… Ξεκίνησα να τρώω δίχως αύριο και σηκώθηκα μια μέρα 130 κιλά.

Με έβλεπαν φίλοι και με έδειχναν με το δάχτυλο, ρε εσύ έγινες πορτιέρης. Πώς έγινες έτσι; Πώς κατάντησες έτσι; Σαν ελέφαντας έγινες. Εγώ για να πάω στα 120 κιλά έτρεχα 40χλμ., έκανα ποδήλατο, το έραψα, έκανα πολύ σκληρή διατροφή κι άντε να εξηγήσεις για αυτά τα δέκα κιλά, που είσαι ακόμα ευτραφής. Να λες έχω πεινάσει τόσο καιρό κι εσύ να με λες ελέφαντα; Δεν ξέρει ο άλλος τον αγώνα σου».

Δείτε επίσης: