Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Πότε θα παντρευτoύν με την Ιωάννα Τούνη

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποκάλυψε στον αέρα ότι παντρεύεται με την Ιωάννα Τούνη

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» τόσο για την αποχώρησή του από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου αλλά δεν δίστασε να αναφερθεί και στη δύσκολη εγκυμοσύνη της Ιωάννας Τούνη. Επίσης αποκάλυψε ότι οι δυο τους πρόκειται να παντρευτούν. Συγκεκριμένα είπε:

«Με την Κατερίνα είμαστε και παραμένουμε φίλοι. Οπότε ουσιαστικά καταλαβαίνει και καταλαβαίνω πως είναι εβδομαδιαίο. Έχω καινούργιες υποχρεώσεις, οπότε ουσιαστικά έληξε καλά. Ήταν από κοινού η απόφαση».

Δείτε επίσης: Τατιάνα Στεφανίδου: Η νέα φωτογραφία με τα ρούχα της κόρης της

Όσον αφορά την Ιωάννα Τούνη, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέφερε:

«Η Ιωάννα είναι στον 5ο μήνα, φουσκώνουμε. Θα δούμε που θα μείνουμε. Το πιο σημαντικό είναι τον πρώτο καιρό που θα έρθει το παιδάκι, να είμαστε μαζί. Ό,τι απόφαση πάρουμε εκείνη τη στιγμή θα πρέπει να ακολουθήσει ο ένας τον άλλον. Γάμος προφανώς θα γίνει. Αλλά όχι τώρα. Γιατί θα ήθελε και η Ιωάννα και εγώ να περάσουμε καλά.

Η εγκυμοσύνη της δεν είναι πολύ καλή. Είχε πολλούς εμετούς, ακόμη και τώρα. Ταλαιπωρείται σε αυτό το κομμάτι. Δε μπορεί να φάει, δε μπορεί να το ευχαριστηθεί. Σε επηρεάζει πολύ αυτό το κομμάτι. Δόξα τω Θεώ δεν έχουμε κάποιο θέμα υγείας και όταν έρθει το μωράκι στα χέρια μας, δε θα το θυμόμαστε καν».

Δείτε επίσης:

Σίσσυ Χρηστίδου: «Το διαζύγιo δεν υπήρχε σαν πλάνο στο μυαλό μου»
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 5 Αυγούστου 2022