Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Έξαλλη με το προσβλητικό σχόλιο ενός χρήστη του Tik Tok 

Τι έγραφε το μήνυμα που έλαβε; 

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έχει σταματήσει εδώ και λίγες μέρες να μπαίνει στο Tik Tok, καθώς την επηρέασε αρνητικά ένα σχόλιο που διάβασε από έναν χρήστη. 

Διάβασε ακόμα: Μαρία Μπακοδήμου: Πώς αντέδρασε όταν τη ρώτησαν για τον Φώτη Σεργουλόπουλο;

Το μοντέλο είχε ανεβάσει ένα βίντεο και δέχτηκε ένα σχόλιο, στο οποίο ο χρήστης της πλατφόρμας την κατηγορεί ότι ο λόγος που δεν έχει γίνει ακόμα μητέρα είναι η εικόνα του σώματός της.

H Δήμητρα Αλεξανδράκη απάντησε πως πίσω από την κάθε γυναίκα που δεν έχει γίνει ακόμα μητέρα μπορεί να κρύβονται σοβαροί λόγοι, που δεν ξέρει ο κόσμος.

«Είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι σαν και σένα; Να γράφεις κάτι τέτοιο σε μια γυναίκα; Να της κάνεις μια τέτοια ψυχολογική επίθεση, χωρίς να γνωρίζεις την κατάσταση της υγείας της, χωρίς να γνωρίζεις αν μπορεί να κάνει παιδιά, αν προσπαθεί να κάνει παιδί ή αν έχει χάσει κάποιο παιδί; Επιτρέπεται να γράφεις κάτι τέτοιο; Γι’ αυτό τον λόγο σταμάτησα να μπαίνω στο TikTok τόσο καιρό. Δεν ξέρω τι να πω. Είναι λυπηρό κι απλά πολύ άσχημο. Και βασικά, το άσχημο είναι φτωχή λέξη. Είναι απάνθρωπο» είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Κώστας Μαρτάκης: Ο λόγος που περνάει δύσκολες στιγμές
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Θέλει να γίνει μέλος των… Kardashians! 

Διαβάστε επίσης