Διασκεδαστικές ασκήσεις στη θάλασσα για γρήγορη σύσφιξη


Το ήξερες ότι οι ασκήσεις στη θάλασσα έχουν πολύ μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα από τις κλασσικές ασκήσεις εδάφους;

Το ήξερες ότι οι ασκήσεις στη θάλασσα έχουν πολύ μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα από τις κλασσικές ασκήσεις εδάφους;

Αρχικά η αντίσταση του νερού βοηθάει στην ενδυνάμωση του μυϊκού και καρδιακού συστήματος. Ενώ η υδροστατική πίεση συμβάλλει στην καλύτερη και ομαλότερη κυκλοφορία του αίματος στον οργανισμό.

Και επειδή το καλοκαίρι έφτασε επιτέλους και είμαι σίγουρη ότι η παραλία θα γίνει το δεύτερο σπίτι σου, έχω να σου προτείνω μερικές εύκολες ασκήσεις που μπορείς να κάνεις στη θάλασσα και θα σου χαρίσουν γρήγορη σύσφιξη!

Ποδήλατο

Ξεκίνα να κάνεις ”πετάλι” με τα πόδια μέσα στο νερό και μικρές κυκλικές κινήσεις με τα χέρια στο πλάι του κορμού σου.

Jumping Gacks

Κάνε ένα μικρό άλμα μέσα στο νερό, ανοίγοντας ταυτόχρονα τα πόδια και φέρνοντας τα χέρια σε έκταση μέχρι το ύψος των ώμων σου. Κατέβασε γρήγορα και δυνατά τα χέρια σου στους γοφούς και κλείσε τα πόδια σου στην αρχική τους θέση.

Ψαλίδι

Κάνε ταυτόχρονη κίνηση εναλλάξ με τα πόδια, φέρνοντας το κάθε πόδι τεντωμένο μπροστά και το αντίθετο πόδι τεντωμένο προς τα πίσω. Επίσης πρόσεξε οι κοιλιακοί σου να είναι σφιγμένοι.

Κολύμπι

Δεν είναι ανάγκη να το παρακάνεις. Καθώς ένα κολύμπι σε ήπιο ρυθμό είναι ιδανικό! Μην ξεχνάς άλλωστε ότι η διάρκεια που πρέπει να έχει κάθε άσκηση είναι ένα λεπτό. Ενώ το διάλειμμα που θα κάνει πρέπει να κάνεις είναι 40 με 60 δευτερόλεπτα.

Επανέλαβε το σετ των ασκήσεων δύο με τρεις φορές. Αν λοιπόν πηγαίνεις για μπάνιο καθημερινά θα δεις αποτελέσματα τόσο γρήγορα που ούτε εσύ θα φαντάζεσαι! Άλλωστε η γυμναστική μέσα στη θάλασσα είναι πάντα πιο ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική!

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε
ακόμα