Διακόσμηση σαλονιού με κεριά!


κεριά

Τα κεριά είναι ένα από τα πιο must items διακόσμησης.

Δίνουν στον χώρο μια νότα χαλάρωσης και ρομαντισμού και πλημυρίζουν το χώρο υπέροχες μυρωδιές.
Το σαλόνι είναι ο ιδανικός χώρος για να φτιάξεις υπέροχες συνθέσεις και décor με κεριά καθώς θα ομορφύνουν τον χώρο και θα χαρίσουν ηρεμία και γαλήνη. Παρακάτω θα βρεις τους πιο υπέροχους τρόπους με τους οποίους μπορείς να διακοσμήσεις το σαλόνι με κεριά!

Βάλε κεράκια πάνω σε δίσκους στο τραπεζάκι του σαλονιού!

Ένας από τους πιο ωραίους συνδυασμούς είναι αυτός με τους δίσκους και τα κεριά. Πάρε έναν ιδιαίτερο δίσκο και τοποθέτησε πάνω του κεριά διαφορετικού στυλ. Αν θέλεις κάτι πιο εντυπωσιακό, μπορείς να προσθέσεις μερικά διακοσμητικά και ένα φυτό.

Κεράκια γύρω από το τζάκι!

Ένα από τα πιο όμορφα και cozy στοιχεία του σαλονιού είναι το τζάκι. Γιατί λοιπόν να μη το τονίσεις παραπάνω με λίγα όμορφα κεράκια; Γέμισε το γύρω γύρω με αρωματικά κεριά, εάν δεν το ανάβεις, μια πολύ όμορφη ιδέα είναι να διακοσμήσεις και το εσωτερικό του με κεριά!

Κεριά-διακοσμητικά σε πρωτότυπα σχήματα!

Ωραία τα κλασικά κεριά αλλά όσο πιο ιδιαίτερα τόσο πιο εντυπωσιακό θα είναι το τελικό αποτέλεσμα. Επέλεξε στρογγυλά κεριά ή κεριά σε σχήμα σώματος τα οποία είναι μεγάλη τάση τελευταία και διακόσμησε το σαλόνι σου όπως εσύ θες. Είναι πολύ ιδιαίτερα και θα κάνουν τη διακόσμηση του καθιστικού σου μοναδική!

Vintage decor με κηροπήγια!

Αν αγαπάς το vintage στυλ, τότε μπορείς να το ενσωματώσεις στο σπίτι σου μόνο με λίγα κηροπήγια. Διακόσμησε με αυτά το τζάκι, τα τραπεζάκια, τη τραπεζαρία ή όποια άλλη επιφάνεια θέλεις. Θα δώσουν μια μοναδική αίσθηση στο χώρο σου!

Σύνθεση από μεγάλα κεράκια στο πάτωμα!

Αν αγαπάς τη minimal διακόσμηση τότε η ιδανική επιλογή για σένα είναι να διακοσμήσεις μια γωνιά του σαλονιού με μεγάλα κεριά στο έδαφος. Διάλεξε μερικά κομμάτια σε διαφορετικά ύψη ώστε να δημιουργήσεις μια ωραία σύνθεση. Με αυτό τον τρόπο θα έχεις μια minimal και παράλληλα εντυπωσιακή διακόσμηση.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε
ακόμα