Χτενίσματα που αξίζει να δοκιμάσεις!


braids

Όλες μας προσπαθούμε να ακολουθούμε πίστα τις νέες τάσεις της μόδας

Θέλουμε να είμαστε καθημερινά περιποιημένες και φυσικά μέσα στην μόδα. Πόσο εύκολο όμως είναι να φτιάξεις ένα ωραίο χτένισμα το πρωί πριν τη δουλειά; Για αυτό λοιπόν σου βρήκαμε μερικές γρήγορες ιδέες για εύκολα πρωινά χτενίσματα, για να πηγαίνεις στη δουλειά λες και μόλις βγήκες από το κομμωτήριο!

«Στριφτή» αλογοουρά!

Χωρίστε την αλογοουρά σου σε δύο ίσα τμήματα, «στρίψτε» το ένα τμήμα. Στη συνέχεια τυλίξτε γύρω από το άλλο και αμέσως έχεις ένα εύκολο και σικάτο χτένισμα!

Σινιόν

Απλό, γρήγορο και εκλεπτυσμένο! Τα βήματα απλά! Αρχικά στριφογύρισε σφιχτά την «αλογοουρά» προς την μια πλευρά και στερεώστε την με τσιμπιδάκια.

Διπλή «γαλλική» πλεξούδα!

Για ένα στυλ με παριζιάνικο αέρα φτιάξε 2 απλές γαλλικές πλεξούδες και ένωσε τες σε μια. Θα δημιουργήσουν ένα υπέροχο εφέ που πραγματικά δεν θα περάσει απαρατήρητο!

Μισά – μισά !

Ένα από τα πιο εύκολα πρωινά χτενίσματα. Είναι η safe επιλογή που προτιμάμε τις περισσότερες φορές. Halfup λοιπόν και αφού χτενίσετε όλα τα μαλλιά, στριφογυρίστε απαλά τα πλαϊνά τμήματα και στερεώστε τα στο πίσω μέρος.

Πραγματικά αυτά τα χτενίσματα δεν χρειάζονται πάνω από 5 λεπτά για να τα πραγματοποιηθούν, καθώς επίσης και να μεταμορφώσουν δραστικά το πρωινό σου look.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε
ακόμα