Χτενίσματα με λουλούδια στα μαλλιά


Χτενίσματα με λουλούδια στα μαλλιά

Τα πιο Ανοιξιάτικα και λουλουδάτα χτενίσματα!

Η Άνοιξη συνεπάγεται με τη φύση και τα λουλούδια, γιατί λοιπόν να μην μεταφέρεις αυτή την ωραία ατμόσφαιρα και στο look σου. Ένας πάρα πολύ ωραίος τρόπος ώστε να δημιουργήσεις υπέροχα και ανοιξιάτικα looks είναι να εντάξεις τα λουλούδια στα χτενίσματά σου. Δες λοιπόν μερικά τέλεια χτενίσματα με λουλούδια στα μαλλιά!

Πλεξούδα

Οι πλεξούδες είναι από τα πιο girly και χαριτωμένα χτενίσματα. Αν είσαι λοιπόν φαν του συγκεκριμένου χτενίσματος, πιάσε όλα τα μαλλιά σου σε μία χαλαρή πλεξούδα και απογείωσε την προσθέτοντας λουλούδια.

Μισά- Μισά

Πιάσε τα μαλλιά σου μισά μισά δημιουργώντας ενδιάμεσα κυματισμούς και μικρές πλεξούδες. Ολοκλήρωσε το look βάζοντας μικρά ανθάκια σ’ όποια σημεία επιθυμείς.

Στεφανάκι

Ποιος είπε ότι τα στεφάνια είναι μόνο για να κρεμιούνται; Δοκίμασε να το φορέσεις στα μαλλιά σου και πραγματικά το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό!

Πλεξούδες

Ακόμα μια φρέσκια και ανοιξιάτικη ιδέα είναι να πιάσεις τα μαλλιά σου σε χαλαρές πλεξούδες με φορά προς τα πίσω και να τις γεμίσεις με μικρά λουλουδάκια!

Spring Buns

Αν θέλεις ένα παιχνιδιάρικο χτένισμα που να παραπέμπει σε Άνοιξη το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πιάσεις τα μαλλιά σου σε δύο ψηλά space buns και να τα στολίσεις με λουλούδια.

Δείτε ακόμα  Τα επαναλαμβανόμενα σενάρια

Διαβάστε επίσης