Χρώματα ρούχων αποκλειστικά για ξανθιές

Το ξανθό μαλλί είναι από μόνο του εντυπωσιακό και λαμπερό

Γιατί, όμως, να μην το κάνεις ακόμα πιο εντυπωσιακό; Το μόνο που έχεις να κάνεις για να αναδείξεις ακόμα περισσότερο το ξανθό σου μαλλί είναι να το συνδυάσεις με τα σωστά χρώματα ρούχων! Δες λοιπόν τα top χρώματα ρούχων για ξανθιές γυναίκες, που είμαι σίγουρη ότι θα λατρέψεις!

Ροζ

Οποιαδήποτε απόχρωση του ροζ είναι η ιδανική επιλογή για μια ξανθιά γυναίκα. Είναι girly, που σε συνδυασμό με την απόχρωση μαλλιών, δημιουργούν έναν ονειρεμένο συνδυασμό. Μη φοβάσαι λοιπόν να φορέσεις ένα ροζ ρούχο και το χειμώνα, καθώς το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εντυπωσιάσεις τα πλήθη!

Καφέ

Το καφέ είναι από τα πιο ωραία χρώματα ρούχων για ξανθιές γυναίκες. Το καφέ συνθέτει ένα πάρα πολύ αρμονικό αποτέλεσμα, το οποίο θα γίνει από τα αγαπημένα σου! Παρόλα αυτά θα σου προτείναμε το καλοκαίρι να επιλέξεις μια πιο φωτεινή απόχρωση και να επενδύσεις στο καφέ το χειμώνα. Αυτό βέβαια δεν αλλάζει ότι είναι ένα Must χρώμα για τις ξανθιές της παρέας μας!

Μπεζ

Το μπεζ σου ταιριάζει υπερβολικά καθώς σε φωτίζει. Με αυτό το χρώμα φαίνεσαι πολύ ανανεωμένη και καλοκαιρινή, με μηδενική προσπάθεια. Μπορείς να το φοράς όλο το χρόνο, καθώς το μπεζ χρώμα ταιριάζει σε όλες τις ώρες και τις περιστάσεις.

Διαβάστε
ακόμα