Χριστίνα Κοντοβά: Η παραμυθένια βάπτιση της Ada

Forever Woman

Η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης βάφτισαν την κόρη τους, Ada στο χωριό Νυμφαίο

Τη Δευτέρα 13 Ιουνίου η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης βάφτισαν την κόρη τους, Ada στο χωριό Νυμφαίο της Φλώρινας με τη νονά τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Πριν λίγες ώρες τόσο η Χριστίνα Κοντοβά όσο και η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσαν μερικές νέες φωτογραφίες από εκείνη την τόσο ξεχωριστή ημέρα κι όπως θα δείτε το σκηνικό έμοιαζε παραμυθένιο.

«Μας έστειλε ο @george_kostopoulos τις φωτογραφίες και τα δάκρυα δεν σταματάν να τρέχουν… Το παραμύθι αυτό πήρε σάρκα και οστά ζωντανεύοντας όλα τα όνειρα της @ckontova μου… Σας ευχαριστούμε όλους… Johnny & Christina αν πω ότι σας αγαπώ, τι θα μου μείνει άραγε στην Ada να πω… Οι λέξεις φτωχές..Θα μαι πάντα εδώ.. » έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η αποκάλυψη της Χριστίνας Κοντοβά για το όνομα της Ada:

«Έχω άπειρες ερωτήσεις για το όνομα. Από ότι έχω καταλάβει, ονοματοδοσία κάνει το κράτος και η εκκλησία δίνει την ευχή. Παρόλα αυτά ο παπάς δεν είχε πρόβλημα και η Ada ήρθε ήδη από την Ουγκάντα γραμμένη με αυτά τα ονόματα» έγραψε η Χριστίνα Κοντοβά.

Σε άλλη ερώτηση για το όνομα της 4χρονης, η ίδια εξήγησε: «Άμπιγκεϊλ είναι το πρώτο της όνομα. Αυτό που είχε όταν συναντηθήκαμε και Ada είναι οικογενειακό όνομα (της γιαγιάς του Τζώνυ Καλημέρη που ήταν Αγγλίδα). Χρησιμοποιούμε και τα δύο ονόματα, αλλά κυρίως το Ada».

Πηγή: govastileto.gr

Διαβάστε
ακόμα