Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Χειλάκης για Λιγνάδη: Αν δεν ζητήσεις να τον κρεμάσουν στο Σύνταγμα λένε ότι είσαι υπέρ του

«Έχει φτάσει η ώρα να αποφανθεί η Δικαιοσύνη. Ό,τι και να ειπωθεί είμαστε έτοιμοι να το ακούσουμε»

Για τις εξελίξεις στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, μετά και την πρόταση του εισαγγελέα να κηρυχθεί ένοχος για τρεις βιασμούς, μίλησε ο Αιμίλιος Χειλάκης. «Έχει φτάσει η ώρα να αποφανθεί η Δικαιοσύνη. Ό,τι και να ειπωθεί είμαστε έτοιμοι να το ακούσουμε. Αν ο Δημήτρης έχει κάνει αυτά που έχει κάνει θα πρέπει να τιμωρηθεί. Αν δεν, θα πρέπει να αθωωθεί. Τόσο απλά είναι τα πράγματα. Θα περιμένουμε την απόφαση του δικαστηρίου» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο ηθοποιός.

«Επιτέλους, για να σταματήσουν όλα τα υπόλοιπα από δίπλα τα οποία δεν έκαναν καλό σε κανέναν. Κάθε δήλωση που γίνεται γι’ αυτό το ζήτημα είναι πάρα πολύ σκληρή και δύσκολη, γιατί αν δεν ζητήσεις να τον κρεμάσουν στο Σύνταγμα “α, είσαι υπέρ του”. Και είναι πάρα πολύ κακό» συνέχισε.

«Δεν έχω υπογράψει την επιστολή διαμαρτυρίας γιατί δεν μπήκα στη διαδικασία, αλλά κι εγώ θεωρώ ότι δεν ήταν άξια η υπεράσπιση του Αλέξη Κούγια. Με ενόχλησε ο τρόπος που διαχειρίστηκε τα φερόμενα θύματα του φερόμενου βιαστή» κατέληξε ο Αιμίλιος Χειλάκης για τον Αλέξη Κούγια.

Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστε επίσης