Ανατροπή στην… ανατροπή και “άκυρο” στην ταινία Wonder Woman 3

H ταινία Wonder Woman 1984, δεν έχει λάβει και την πιο θετική ανταπόκριση

ταινία Wonder Woman 1984, δεν έχει λάβει και την πιο θετική ανταπόκριση, ενώ μετά τις αλλαγές στην DC αποφασίστηκε αρχικά να μην γίνει η ταινία νο3, με την Gal Gadot και τον Henry Cavill (Superman) να αποτελούν παρελθόν από την DC.

Για την ακρίβεια, οι νέοι ιθύνοντες της DC, James Gunn και Peter Safran, ενημέρωσαν τότε την Patty Jenkins (η οποία τους είχε στείλει ένα προσχέδιο του σεναρίου) πως δεν θα προχωρήσει το συγκεκριμένο concept. Ωστόσο, ενώ αρχικά η Gal Gadot, η οποία ήθελε μόνο την Jenkins στο project, ανέφερε στο Comic Book πως θα κάνει την ταινία Wonder Woman 3 με τους Peter Safran και James Gunn, πλέον κάτι τέτοιο δεν υφίσταται. Όπως έχει αναφέρει το Variety, εδώ και λίγο καιρό, η τρίτη ταινία της ηρωίδας δεν είναι καν στα σχέδια της DC Studios και των Gunn, Safran, με το μόνο project του franchise να είναι η prequel σειρά “Paradise Lost” για την πλατφόρμα Max.

Να θυμήσουμε πως στο sequel του Wonder Woman σκηνοθέτιδα η Patty Jenkins, πρωταγωνίστρια φυσικά η Gal Gadot, ενώ villain θα είναι η Kristen Wiig στον ρόλο της villain Δρ. Μπάρμπαρα Αν Μινέρβα, ενώ παίζουν επίσης οι Chris Pine, Ravi Patel, Gabriella Wilde, Natasha Rothwell, κ.α. Παράλληλα ο Pedro Pascal θα παίξει τον supervillain Maxwell Lord, ενώ ο Hans Zimmer θα επιστρέψει για να συνθέσει τη μουσική.

Στην ταινία Wonder Woman 1984 η Νταϊάνα, πριγκίπισσα των Αμαζόνων, έρχεται σε σύγκρουση με τη Σοβιετική Ένωση κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου στη δεκαετία του ’80 και αντιμετωπίζει έναν τρομερό εχθρό με το όνομα Cheetah.

Δείτε ακόμα
Στο Άγιο Όρος ο Πέτρος Φιλιππίδης

Πηγή: cineramen.gr

Διαβάστε
ακόμα