Αloe vera: Οι μαγικές της ιδιότητες στα μάτια μας!


Η αλόη είναι ένα δώρο της φύσης για την επιδερμίδα μας

Η αλόη είναι ένα δώρο της φύσης για την επιδερμίδα μας

Η κακή διατροφή και η έλλειψη ύπνου είναι μερικοί από τους παράγοντες που συμβάλλουν στο να έχουμε πρησμένα μάτια, με μαύρους κύκλους και σακούλες. Όταν λέμε πως η ομορφιά είναι κάτι που πηγάζει από μέσα μας, το εννοούμε 100%. Τα κουρασμένα μάτια το μόνο που καταφέρνουν είναι να χαλούν την εικόνα μας.

Η επιδερμίδα γύρω από την περιοχή των ματιών είναι πιο λεπτή και ευαίσθητη. Έχει ανάγκη από συστατικά που είναι ικανά να την ανακουφίσουν. Η αλόη βέρα είναι η ιδανική λύση καθώς δρα ως προστατευτικό στρώμα στην περιοχή γύρω από τα μάτια και ενυδατώνει την επιδερμίδα, χωρίς να δίνει την αίσθηση λιπαρότητας στο δέρμα. Συμβάλλει και στην αναπλήρωση της χαμένης υγρασίας του.

Μία κρέμα ματιών με αλόη συμβάλλει σημαντικά στην πρόληψη και καταπολέμηση των λεπτών γραμμών καθώς και στις ρυτίδες κάτω από τα μάτια. Επίσης συμβάλλει στην επιδερμική χαλάρωση, το πρήξιμο στα μάτια, τους μαύρους κύκλους καθώς και τις σακούλες κάτω από τα μάτια.

Χάρη στη βιταμίνη C, που περιέχει η αλόη βέρα, η παραγωγή κολλαγόνου επιταχύνεται και ελαχιστοποιείται η εμφάνιση των μαύρων κύκλων. Εφαρμόστε μία μικρή ποσότητα τζελ αλόης ως μάσκα για τα μάτια και αφήστε την για μερικά λεπτά. Αμέσως θα παρατηρήσετε άμεση ανακούφιση. Η αλόη διεγείρει τη μικροκυκλοφορία θα δείτε το πρήξιμο κάτω από τα μάτια σας να υποχωρεί.

Δείτε ακόμα  Πως να αποφύγεις τη ψαλίδα

Διαβάστε επίσης