Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Άγγελος Μπράτης: Το My Style Rocks δεν είναι παιχνίδι μόδας

aggelos-mpratis-aggelos-mpratis-1

Ο Άγγελος Μπράτης δεν δίστασε να αναφέρει ότι το My style Rocks δεν έχει καμία σχέση με μόδα

Ο Άγγελος Μπράτης μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Alpha για το τέλος της συνεργασίας του με το Next Top Model αλλά και πώς βλέπει το Μy style Rocks. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας ήταν καταπέλτης για το My style Rocks, καθώς σχολίασε πως η εκπομπή αυτή δεν έχει καμία σχέση με μόδα

«Από πέρυσι έχει κλείσει ο κύκλος του GNTM, είχα πει στην παραγωγή ότι δεν θέλω άλλο. Εσείς τα λέτε αυτά για την Βίκυ, εγώ δεν βλέπω τηλεόραση. Εγώ την λατρεύω την Βίκυ, ξέρει τη δουλειά της. Είναι ένα πρότυπο, δεν είναι απλά μοντέλο. Το ότι επιστρέφει μόνο καλό είναι για το GNTM και για όλους. Δεν υπάρχει παιχνίδι μόδας που να με αφορά, εκτός αν κάνω κάτι δικό μου.

Το My Style Rocks δεν είναι παιχνίδι μόδας. Άλλο επίπεδο έχω εγώ συγγνώμη. Τέσσερα χρόνια το κάνω αυτό, επίσης μου αρέσει η δουλειά μου και ξέρετε ποιος είμαι. Όταν θέλω να εμφανιστώ είναι άλλο πράγμα και θα πρέπει να έχω κάτι να πω. Τώρα το να παίρνεις βήμα, απλά για να σε δείξουν τι όμορφος που είμαι. Δεν χρειάζεται, μου λέει ο σύντροφός μου πόσο όμορφος είμαι»

Πηγή: iciao.gr

Διαβάστε επίσης