3 τρόποι για να εξαφανίσεις το χνούδι από τα ρούχα σου

Image by lookstudio on Freepik

Πες αντίο στα ενοχλητικά χνούδια!

Πόσο συχνά σου τυχαίνει να φοράς ένα μάλλινο ρούχο και να γεμίζεις από χνούδια; Και κάθε φορά αναρωτιέσαι αν μπορείς να απαλλαγείς από αυτά. Φυσικά, εμείς εδώ ψάξαμε και βρήκαμε όχι έναν, αλλά τρεις άκρως εύκολους, οικονομικούς και γρήγορους τρόπους ώστε να αφαιρέσεις με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο το χνούδι που τόσο σε ενοχλεί.

 Ακόμα μια σημαντική κίνηση είναι να το βουρτσίζετε τακτικά με τις ειδικές βούρτσες για πουλόβερ. Κι όμως υπάρχει ειδική βούρτσα που αφαιρεί τα χνούδια. Όπως καταλαβαίνεις, αυτές οι βούρτσες είναι πολύ αποτελεσματικές. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βουρτσίσεις τα ρούχα σου, και τα χνούδια θα κολλήσουν από μόνα τους πάνω στη βούρτσα αφήνοντας το ύφασμα καθαρό. Επίσης αυτές οι βούρτσες μπορούν να εξαφανίσουν τους κόμπους σε χρόνο μηδέν. Αφαίρεσέ τους έναν έναν χρησιμοποιώντας ένα ψαλιδάκι ή ξυραφάκι. 

Ξυραφάκι

Το μυστικό σου «όπλο» είναι το ξυραφάκι ξυρίσματος. Άπλωσε πρώτα το ρούχο σε μια σκληρή επίπεδη επιφάνεια και μετά πάρε ένα παλιό ξυράφι που δεν χρησιμοποιείς και πέρασε με αυτό το ρούχο. Έτσι, θα αφαιρέσεις το χνούδι στο λεπτό με προσεκτικές κινήσεις, για να μην καταστρέψεις το ρούχο. Επίσης, υπάρχουν ειδικά ηλεκτρικά ξυραφάκια για ρούχα και υφάσματα που θα κάνουν τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη και τα πουλόβερ σας απίστευτα μαλακά!

Σελοτέιπ

Άπλωσε πρώτα το ρούχο σε μια σκληρή επίπεδη επιφάνεια και μετά πάρε ένα κομμάτι σελοτέιπ. Πέρασέ το με τα δυο σου χέρια πάνω από το ρούχο ώστε το σελοτέιπ να αιχμαλωτίσει το χνούδι. Το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει!

Δείτε ακόμα
3 τρόποι για να ξεφορτωθείς το λεκέ από κρασί

Image by lookstudio on Freepik

Διαβάστε
ακόμα