3 ροφήματα που θα σε αδυνατίσουν πιο γρήγορα από όσο νομίζεις!

Και δεν εννοώ το νερό με λεμόνι…

Όχι, αυτό δεν είναι ακόμα ένα άρθρο που θα τονίσει τη σημασία που έχει το νερό με λεμόνι aka. το μαγικό φίλτρο αδυνατίσματος. Εμείς σου βρήκαμε τα 3 πιο αποτελεσματικά ροφήματα που θα σε βοηθήσουν εύκολα και γρήγορα να χάσεις κιλά, χωρίς να σε δυσανασχετεί η γεύση τους, γιατί τα περισσότερα τα έχεις ήδη στη ζωή σου. Απλώς δεν γνώριζες τα οφέλη που μπορούν να προκαλέσουν…

Καφές

Για κάποιους ο καφές είναι ο δικός τους Θεός. Είναι το πρώτο πράγμα που θέλουν από τη στιγμή που ξυπνάνε και ξέρουν ότι θα είναι ο “σύμμαχός” τους για να αντιμετωπίσουν τη δύσκολη μέρα. Και να που είχαμε δίκιο, αφού έρευνες έχουν δείξει ότι 2-3 κούπες καφέ πριν από τη γυμναστική δίνουν το boost που χρειάζεσαι για να ασκηθείς περισσότερο. Όμως, ο καφές θα πρέπει να είναι σκέτος!

Παγωμένο νερό

Bάλε στο νερό μερικά παγάκια. Τα κρύα ροφήματα προτρέπουν το σώμα σου να δαπανήσει περισσότερη ενέργεια, ώστε να διατηρηθεί η θερμοκρασία του στους 36.6. Οπότε, αν καταναλώνεις 682 ml παγωμένου νερού, καις 100 επιπλέον θερμίδες. Food for thought!

Πράσινο τσάι

Υπάρχουν άνθρωποι που προτιμούν το πράσινο τσάι αντί για νερό. Αυτό το ήξερες ήδη. Αυτοί οι άνθρωποι χάνουν 3 κιλά περισσότερα σε 2 μόνο μήνες. Αυτό σίγουρα δεν το ήξερες! Στα bonus, έρευνες έχουν δείξει πως όσοι πίνουν πράσινο τσάι ζυγίζουν λιγότερο και έχουν μικρότερη περιφέρεια μέσης. Πιες φρέσκο αρωματικό τσάι και απόφυγε τα συμπληρώματα πράσινου τσαγιού. Θα με θυμηθείς!

Δείτε ακόμα
Υγιεινά snacks για την παραλία

Διαβάστε
ακόμα